|

Υπηρεσίες προώθησης για χειροτέχνες

Υπηρεσίες προώθησης για χειροτέχνες 2020

Υπηρεσίες προώθησης για χειροτέχνες και επιχειρήσεις χειροτεχνίας

 

Διαδικτυακή προώθηση για χειροτέχνες και επιχειρήσεις χειροτεχνίας

 

Προώθηση για χειροτέχνες σε 5 πακέτα

 

Είσαι χειροτέχνης ή δημιουργός? Θέλεις να πουλήσεις στο διαδίκτυο και δεν ξέρεις πως ή δεν έχεις χρόνο? Είστε μια επιχείρηση χειροτεχνίας που αναζητά προβολή στο διαδίκτυο? Ονομάζομαι Γιάννης Δενδρινός, ιδρυτής του everythinginart.com και μπορώ να σε βοηθήσω να προωθήσεις τα προϊόντα σου στο διαδίκτυο!

READ MORE

Πως να βελτιώσετε τις πωλήσεις στο Etsy

Πως να βελτιώσετε τις πωλήσεις στο Etsy [άρθρο του 2021]

Πως να βελτιώσετε τις πωλήσεις στο Etsy

 

12 δωρεάν συμβουλές για προχωρημένους πωλητές του Etsy

 

Πωλήσεις στο Etsy για προχωρημένους χρήστες σε 12 δωρεάν συμβουλές

 

1) Δράσεις στο Etsy

 

FOLLOW & LIKE

Με 25 Follow και Favorite την ημέρα, θα έχετε ακολουθήσει 750 Etsy shops ή πελάτες σε ένα μήνα. Αν το 1/3 από αυτούς σας ανταποδώσουν την πράξη, θα έχετε σε ένα μήνα 250 επισκέψεις και Favorite. Γεγονός που λαμβάνεται υπόψη από τους αλγόριθμους του Etsy.

Μία πρακτική για να αποκτήσετε περισσότερες επισκέψεις και δυνητικά πωλήσεις είναι να κάνετε Follow στους πελάτες των ανταγωνιστών σας. Οι πελάτες που έχουν αγοράσει από τους ανταγωνιστές σας είναι δυνητικά και δικοί σας πελάτες. Αναζητήστε καταστήματα ανταγωνιστών που έχουν πωλήσεις. Με ανταγωνιστές εννοώ ανθρώπους που πουλάνε προϊόντα σαν τα δικά σας. Στο τέλος της αρχικής σελίδας του καταστήματος, εμφανίζονται οι κριτικές πελατών. Οι πελάτες για να έχουν αφήσει κριτική σημαίνει ότι έχουν αγοράσει και έχουν κάνει εγγραφή στο Etsy. Αν επιλέξετε τον αγοραστή, θα εμφανίσει την σελίδα του ως χρήστης του Etsy. Εκεί υπάρχει ένα κουμπάκι Follow.
Κάντε 25 follow την ημέρα σε πελάτες των ανταγωνιστών σας.

Δεύτερον, ακολουθήστε Etsy shops που ΔΕΝ σχετίζονται με τα δικά σας προϊόντα και κάντε τους Follow με την προσδοκία ότι και εκείνοι θα σας ακολουθήσουν.

Κάντε 25 Follow την ημέρα σε Etsy shoppers που δεν είναι ανταγωνιστές.

Αντιστοίχως μπορείτε να κάνετε Like και στα προϊόντα τους.

Κάθε φορά που κάνετε Follow έναν αγοραστή ή Etsy shopper, όταν θα κάνετε αλλαγές και προσφορές στο κατάστημα σας, Οι Followers θα δέχονται ενημερώσεις.

 

Τρίτον, όσοι επισκέπτες έχουν κάνει Like η Follow στο κατάστημα σας τις τελευταίες μέρες, ακολουθήστε τους επίσης.


LINKS & BACKLINKS

Τοποθετήστε συνδέσμους στο βιογραφικό σας, στο announcement και σε όλα τα προϊόντα. Και ο λόγος είναι ότι η Google επιβραβεύει στην κατάταξη άρθρα και σελίδες που έχουν συνδέσμους γιατί θεωρεί ότι μεταδίδεται περισσότερες πληροφορίες προς τον τελικό χρήστη.
Έτσι εάν ψάχνω για αθλητικά παπούτσια και βρω ένα άρθρο που μου προτείνει τα 10 καλύτερα μαγαζιά με οικονομικά αθλητικά παπούτσια, αυτό το άρθρο σύμφωνα με την Google με βοηθά περισσότερο να βρω αυτό που ψάχνω. Άρα αξίζει περισσότερη επιβράβευση με καλύτερη κατάταξη.


BLOG.ETSY.COM

Το Etsy σαν εταιρεία διαθέτει δικό του Blog όπου παρουσιάζει εξαιρετικά προϊόντα διαφόρων πετυχημένων ή μη πωλητών στο Etsy.

Έχει προσλάβει έμπειρους Bloggers για να γράφουν για τα προϊόντα που ξεχωρίζουν. Μια καλή τακτική λοιπόν είναι να «ακολουθείτε» αυτούς τους Bloggers με σκοπό να σας ανακαλύψουν και να γράψουν για εσάς. Μπείτε στον κόπο να αποκτήσετε την συνήθεια να γράφετε τακτικά μια κριτική σε ένα άρθρο κάποιου Blogger. Υπάρχει η πιθανότητα να σας ανακαλύψει και να γράψει για εσάς αν αφήσετε κριτική. Ακόμα και οι Bloggers ψάχνουν για ενδιαφέροντα προϊόντα και Etsy shops για τα οποία να γράψουν μια ιστορία σε ένα άρθρο.


2) Δημιουργήστε ένα Blog 

Το 47% των αγοραστών είδαν πρώτα 3-5 άρθρα περιεχομένου πριν από τη έρθουν σε επαφή με έναν αντιπρόσωπο πωλήσεων. (Demand Gen Report, 2016 – Έκθεση Γενικής Ζήτησης)

Μπορείτε να ανοίξετε ένα Blog εντός του Etsy ή σε άλλη πλατφόρμα. Στο τέλος του άρθρου θα βρείτε συνδέσμους για Blogging.

Γιατί να μπείτε στον κόπο του Blogging ?

Το εξηγώ ακριβώς εδώ:

Οι λόγοι που πρέπει να αρθρογραφείτε είναι οι εξής:

α) Μπορείτε να στοχεύσετε σε λέξεις-κλειδιά (keywords) που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα. Αυτό προϋποθέτει ότι έχουμε αναζητήσει λέξεις-κλειδιά στα αγγλικά ή ελληνικά που γνωρίζουμε ότι αναζητούνται. Με τι εργαλείο? Tο αναφέρω στην ενότητα SEO.

Για παράδειγμα: Ένας Etsy shopper πουλάει μεταξωτά φουλάρια. Ανακαλύψαμε ότι μια λέξη-κλειδί που αναζητιέται 18.000 φορές το μήνα στις αγγλόφωνες χώρες είναι “how to wear a scarf”. Αυτή η λέξη-κλειδί δεν μπορεί να μπει σε τίτλο προϊόντος. Συνεπώς, ανατρέχω σε Blogging γράφοντας ένα άρθρο με αυτό το θέμα και τίτλο όπου παρουσιάζω το πως μπορεί να φορεθεί το φουλάρι. Παράλληλα, τοποθετώ μέσα στο άρθρο φωτογραφίες και συνδέσμους που οδηγούν στο κατάστημα στο Etsy. Δείτε την σελίδα.

Με αυτήν την τακτική έχω πετύχει 2 πράγματα: αφενός φέρνω επισκεψιμότητα στο Blog και Etsy shop μου. Αφετέρου δέχομαι επισκέψεις στο κατάστημα μου με την μέθοδο των Back-links. Θα μιλήσω για τα Links σε παρακάτω ενότητα.

β) Η αρθρογραφία ή Blogging είναι μια διαδικασία που στοχεύει στην προβολή των προϊόντων μας σε πιθανούς πελάτες με τους εξής τρόπους: να συγκρίνουμε προϊόντα, να προβάρουμε προϊόντα, να αναδείξουμε στους πελάτες το εργαστήριο μας, την διαδικασία παραγωγής, πόσο καλοί είμαστε σε αυτό που κάνουμε, την γκάμα μας, τις εκδηλώσεις στις οποίες έχουμε λάβει μέρος, την τεχνογνωσία μας, κλπ. Στην παρακάτω φωτογραφία, παρουσιάζω ένα άρθρο με θέμα εταιρικά δώρα, όπου παρουσιάζω γλυπτά που εταιρίες θα μπορούσαν να αγοράσουν για να εταιρικά δώρα. Από αυτό το άρθρο, είχα μια πρόταση από μια εταιρεία για 100 κομμάτια. Αυτό επετεύχθη με Blogging, όχι με το Etsy shop.

Πατήστε την εικόνα για να δείτε το άρθρο.

γ) Η διαδικασία του blogging προσφέρει επίσης την δυνατότητα να φέρουμε επισκέπτες που θέλουν να κατασκευάσουν το προϊόν μας.

Για παράδειγμα: Μια κυρία που θέλει να μάθει πώς να φτιάξει πλεκτά ρούχα θα βρει εσάς που κατασκευάζετε πλεκτά ρούχα που θα δείχνετε πως.

Θα μου πείτε, “Μα εγώ ψάχνω πελάτες, όχι ανθρώπους που θα με αντιγράψουν.” Επιφανειακά, μπορεί να έχετε δίκιο. Αλλά έρευνες και πρακτικές έχουν αποδείξει ότι το να γράψετε ένα άρθρο ή να παρουσιάσετε ένα βίντεο με το πώς κατασκευάζετε ένα απλό πλεκτό, θα «συμπαρασύρει» πολλούς επισκέπτες που ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα μαζί με πιθανούς αγοραστές.

Αποτέλεσμα: αναζήτησα στην Google με την λέξη-κλειδί “Πως να φτιάξω πλεκτά”. Επέλεξα το πρώτο αποτέλεσμα που εμφανίστηκε και ήταν ένα βίντεο στο Youtube όπου κάποια κυρία μας δείχνει πως φτιάχνει πλεκτά παντοφλάκια. Το βίντεο είχε περίπου 132.000 προβολές!

Στην πορεία αναζήτησα την ιδιοκτήτρια που ονομάζει την δραστηριότητα της Little Crochet Factory που κατασκευάζει και πουλάει χειροποίητα πλεκτά.

 

TIP=>Για τα άρθρα που ξεκινάνε με λέξεις όπως “ Πώς να» «10 ιδέες να» (how to – 10 tips to) η google έχει αναφέρει ότι μας επιβραβεύει με καλύτερη κατάταξη γιατί ακριβώς προσφέρουμε πληροφορίες και βοηθάμε ανθρώπους να μεταδώσουν μια γνώση.

Αν ενδιαφέρεστε να γράψω άρθρα για την επιχείρηση σας,

επικοινωνήστε μαζί μου στο dendrinosyan@hotmail.com για μια προσφορά!


3) E-mail marketing

Με την μέθοδο του e-mail marketing, το 81% των μικρό-μεσαίων επιχειρήσεων συνεχίζουν να βασίζονται στα μυνήματα ηλ. ταχυδρομείου ως το κύριο κανάλι πώλησης σε πελάτες τους. 

Τι είναι το e-mail marketing?

Είναι η διαδικασία κατά την οποία στέλνουμε e-mail στους πελάτες με σκοπό να προβούν σε μια αγορά με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Χρειάζεται να ενημερώνουμε τακτικά τους πελάτες μας για τα προϊόντα μας, τις προσφορές ακόμα και θέματα που έχουμε αναπτύξει στο blogging όπως και το πώς το φτιάχνουμε για να τους υπενθυμίζουμε ότι είμαστε εδώ. Το ζητούμενο είναι πως δημιουργούμε μια λίστα με e-mail.

Ένα εξαιρετικό εργαλείο για την δημιουργία e-mail marketing είναι το mailchimp.

Διαθέτει πολλές δωρεάν παροχές. Κάποιος πιθανός πελάτης μπορεί να μην αγοράσει σήμερα αλλά να αγοράσει αργότερα. Οφείλουμε να υπενθυμίζουμε το τι κάνουμε και ποιοι είμαστε.

Πως συλλέγουμε e-mails? Αρχικά, απαγορεύεται νομικά να πάρετε το e-mail κάποιου χωρίς την συναίνεση του. Εκτός αν την έχει αναρτήσει κάπου, είτε στην κάρτα του, είτε στο site του. Οπότε ένας τρόπος είναι με προσφορές. Το λεγόμενο «τυράκι». Η λογική είναι η εξής: σου στέλνω ένα μήνυμα όπου σου μιλάω για μένα και το προϊόν μου. Σου προσφέρω και ένα «τυράκι». Για να πάρεις το τυράκι, πρέπει να μου δώσεις το mail σου. Εφόσον μου έδωσες το mail σου με δική σου συναίνεση, μετά μπορώ να σου στέλνω ενημερώσεις. (άλλα mails). Αυτήν την διαδικασία μπορείτε να την δημιουργήσετε στο Facebook με πληρωμένη διαφήμιση, στο Mailchimp εκδίδοντας μια δημοσίευση στο Facebook ή το Instagram όπου θα πρέπει να πάρει κάτι ο ενδιαφερόμενος έναντι του να σας δώσει το mail του. Υπάρχει άπειρη βιβλιογραφία και Videos στο διαδίκτυο.

https://mailchimp.com/help/getting-started-audience/

https://blog.hubspot.com/marketing/email-marketing-guide

Μια καινούργια έννοια που έχει γεννηθεί είναι το Squeeze Page. Δείτε το βίντεο όπου ο guru της προώθησης στο διαδίκτυο Brian Dean την περιγράφει.


Αν σας φαίνονται ενδιαφέρουσες οι συμβουλές, κάντε εγγραφή στο Newsletter και θα σας στείλω το σύνολο των 12 συμβουλών!

 

Επισκεφτείτε την σελίδα μου craftgo.gr

και κάντε εγγραφή στο Newsletter

e-mail: dendrinosyan@hotmail.com

T. 6939832608

Βρείτε με στο Facebook


Διαβάστε περισσότερα:

5 πακέτα προώθησης για χειροτέχνες που προσφέρω

Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση προώθησης που παρέχω

Πως να ανοίξω ένα Etsy shop

Πως να ανοίξω ένα Etsy shop για χειροτέχνες [άρθρο του 2021]

Πως να ανοίξω ένα Etsy shop για χειροτέχνες

Υπηρεσίες προώθησης στο διαδίκτυο για χειροτέχνες

Αποτελεσματικές συμβουλές και υπηρεσίες για χειροτέχνες που θέλουν να προωθήσουν στο διαδίκτυο

Αν σας απασχολεί η δημιουργία και το άνοιγμα ενός Etsy shop, η δημιουργία ενός e-shop, μιας ιστοσελίδας ή ενός Blog για τις δραστηριότητες σας χειροτεχνίας, μπορώ να το αναλάβω και να σας καθοδηγήσω. Ονομάζομαι Γιάννης Δενδρινός είμαι εικαστικός και προωθώ είδη χειροτεχνίας στο διαδίκτυο τα τελευταία 10 χρόνια. Διαβάστε περισσότερα.

READ MORE

Πως μπαίνω στο Εtsy;

Πως μπαίνω στο Εtsy ;

Πως μπαίνω στο Εtsy ;

 

Πως μπαίνω στο Εtsy και τι χρειάζεται;

 

Πως μπαίνω στο Etsy και όλες οι πληροφορίες για on-line πώληση ειδών χειροτεχνίας

 

Πως μπαίνω στο Εtsy ; Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το πως να μπείτε στο Etsy και τι χρειάζεται να γνωρίζετε για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο κατάστημα στο Etsy.

Τι είναι το Etsy ;

To Etsy είναι μια πλατφόρμα πωλήσεων όπου μπορεί ο οποιοσδήποτε να ανοίξει ένα διαδικτυακό κατάστημα και να πουλήσει είδη χειροτεχνίας όπως κεραμικά, κοσμήματα, τσάντες, έργα τέχνης, πίνακες και γενικά δημιουργίες. Στο Etsy δραστηριοποιούνται και μικρές επιχειρήσεις που πουλάνε ακόμα και κρεβάτια, μαξιλάρια, φωτιστικά και έπιπλα. Φανταστείτε το Etsy σαν ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο όπου μπορείτε δωρεάν να ανοίξετε ένα μαγαζί. Η έδρα του Etsy είναι στην Αμερική και δεν επηρεάζει το που βρίσκεστε εσείς. Συνεπώς το πως μπαίνω στο Etsy απαντιέται απλά ως εξής: Κάνω εγγραφή και ανοίγω ένα διαδικτυακό κατάστημα σε 15 λεπτά.

Πως μπαίνω στο Etsy και τι χρειάζεται;

Κατ’ αρχάς, για να μπείτε στο Etsy, πρέπει να έχετε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό μια νόμιμη επιχείρηση με ΑΦΜ από την 01.07.2021.

Για να μπείτε στο Etsy, είναι εντελώς δωρεάν. Κάνετε μια εγγραφή ως χρήστης και στην συνέχεια κάνετε μια αίτηση όπου συμπληρώνετε κάποια στοιχεία και μέσα σε 15 λεπτά, ανοίγετε ένα κατάστημα on-line στην πλατφόρμα που λέγεται Etsy. Αυτά που θα σας ζητηθούν, είναι ένας λογαριασμός τραπέζης στην Ελλάδα, αν δηλώσετε έδρα την Ελλάδα, μια χρεωστική η πιστωτική κάρτα και ένα αντίγραφο της ταυτότητας σας.

Ο λογαριασμός τραπέζης είναι απαραίτητος για να γίνονται οι καταθέσεις από τις πωλήσεις που θα κάνετε.

Η χρεωστική ή πιστωτική κάρτα είναι απαραίτητη για να πληρώσετε ένα τέλος για το ανέβασμα των προϊόντων το οποίο είναι 20 σεντς ανά προϊόν ανά τετράμηνο. Το Etsy σας χρεώνει 20 σεντς του ευρώ για κάθε προϊόν που ανεβάζετε για ένα διάστημα 4 μηνών. Άρα αν ανεβάσετε 100 προϊόντα, σας χρεώνει 20 ευρώ το τετράμηνο. Η εγγραφή όμως είναι δωρεάν όπως και τα πολλά εργαλεία που προσφέρει για την προώθηση. Επιπρόσθετα παίρνει μια προμήθεια της τάξης του 5-6% ανάλογα με το είδος των προϊόντων.

Η ταυτότητα χρειάζεται γιατί το Etsy θέλει να πιστοποιήσει ότι είστε ο κάτοχος του λογαριασμού τραπέζης που δηλώνετε.

Τι χρεώνει το Etsy; Μα αφού είπαμε ότι είναι δωρεάν;;;

Πράγματι, το άνοιγμα του καταστήματος είναι δωρεάν. Όπως και τα πολλά εργαλεία που προσφέρει. Για να είμαστε ξεκάθαροι, το κόστος για να ανοίξετε ένα δικό σας e-shop θα ανέρθει το λιγότερο σε 2000 ευρώ. Χωρίς να υπολογίσουμε νομικές συμβουλές, διασφάλιση συναλλαγών, διασύνδεση με τράπεζα και πολλά άλλα. Το Etsy δεν σας χρεώνει τίποτα για όλα αυτά. Το μόνο που χρεώνει είναι ένα τέλος ανά προϊόν που είναι 20 σεντς και παίρνει μια προμήθεια στην πώληση της τάξης του 10%. Πιστέψτε με είναι πολύ χαμηλή χρέωση σε σχέση με το ανοίξετε ένα δικό σας e-shop.

Και με τα φορολογικά τι γίνεται;

Αρχικά να πω πως θα πρέπει να ενημερωθείτε από έναν φοροτεχνικό ή λογιστή. Αυτός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να μάθετε πραγματικά τι χρειάζεται. Παρόλα αυτά θα σας παραπέμψω σε σχετικό άρθρο που έχω γράψει σχετικά με τα φορολογικά και το Etsy.

φορολογία στο etsy

Τι άλλο χρειάζεται;

Προσπάθησα να συνοψίσω το τι χρειάζεται σε 2 μεγάλες ενότητες:

Πρώτον, χρειάζεται να έχετε ένα προϊόν, να το έχετε φωτογραφήσει κατάλληλα, να έχετε καταλήξει στην τιμή πώλησης, να έχετε ενδεχομένως κάνει μια έρευνα αγοράς , να μάθετε τι χρειάζεται σχετικά με το κόστος αποστολής και πως γίνεται η αποστολή, τι συσκευασία χρειάζεται και διάφορα θέματα σχετικά με το εμπορικό μέρος του καταστήματος σας.

Δεύτερον, να μάθετε πως λειτουργεί η προώθηση στο διαδίκτυο (digital marketing). Από το να εξοικειωθείτε αρχικά με την χρήση του Etsy shop, έως και πως “θα σας βρουν”. Εδώ θα σας στεναχωρήσω λέγοντας πως όταν ανοίγετε ένα κατάστημα στο διαδίκτυο ή φτιάχνετε ένα site στο διαδίκτυο, είστε στην “έρημο”. Δεν αρκεί απλά να ανοίξετε ένα κατάστημα διαδικτυακά. Χρειάζεται να κάνετε μια σειρά από δράσεις, προωθητικές ενέργειες διαδικτυακά, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να έχετε επισκέπτες και εν τέλη πωλήσεις.

Με λίγα λόγια, χρειάζεστε γνώση και εκπαίδευση. Η οποία θα σας κάνει να γλυτώσετε αρκετό χρόνο, ίσως χρήματα και απογοήτευση.

Δωρεάν υλικό και πληροφορίες για το Etsy

Έχω γράψει μια σειρά από άρθρα για το πως λειτουργεί το Etsy, πως μπαίνω στο Etsy, πως λειτουργεί η πώληση και προώθηση στο διαδίκτυο στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση δωρεάν. Επιπρόσθετα έχω δημιουργήσει μια σειρά από βίντεο τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν στο κανάλι μου στο Youtube. Μπορείτε ακόμα να έρθετε σε επαφή μαζί μου αν έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια.

Τι χρειάζεται για να ανοίξω ένα Etsy shop?

Πώληση ειδών χειροτεχνίας, ιδέες και λύσεις

Πως πληρώνομαι από το Etsy?

Πως πουλάω στο Etsy?

Πωλήσεις στο Etsy

Εκπαιδευτικά βίντεο για το Etsy

Αλλά, να σας συστηθώ…

Ονομάζομαι Γιάννης Δενδρινός. Είμαι 41 ετών. Σπούδασα ηλεκτρολόγος και στην συνέχεια συντήρηση έργων τέχνης. Τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιούμαι στα εικαστικά έχοντας λάβει μέρος σε πάνω από 30 ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είμαι αυτοδίδακτος στην κατασκευαστική γλυπτική. Απασχολήθηκα 5 χρόνια στον κλάδο των πωλήσεων και έχω 7 χρόνια εμπειρία στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ίδρυσα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για χειροτέχνες, το everythinginart.com. Ασχολούμαι προσωπικά με την προώθηση του, έχοντας 2.500 επισκέψεις το μήνα μόνο με την εφαρμογή μεθόδων SEO (Search Engine Optimization) .

Έχω παρακολουθήσει σεμινάριο του ELTRUN που αφορά την ίδρυση ενός e-shop πολλαπλές εκπαιδεύσεις για την διαφήμιση μέσω Google Ads και τα επιμέρους μέσα που περιλαμβάνει όπως Adwords, Αd campaign , YouTube.

Το κυριότερο είναι ότι μέσα από την ίδρυση και την λειτουργία του παραπάνω ηλεκτρονικού καταστήματος, έχω αποκομίσει μεγάλη τεχνογνωσία στην προώθηση και πώληση στο διαδίκτυο. Πουλάω και προωθώ στο Etsy και τα social media. Εκπαιδεύω χειροτέχνες που θέλουν να μάθουν να πουλάνε στο διαδίκτυο. Ενώ παράλληλα επιμελούμαι τις ιστοσελίδες τους ή τα Etsy shop τους.

Επισκεφτείτε την σελίδα μου craftgo.gr

και κάντε εγγραφή στο Newsletter

e-mail: dendrinosyan@hotmail.com

T. 6939832608

Βρείτε με στο Facebook


Διαβάστε τις εντυπώσεις των δημιουργών που παρακολούθησαν το σεμινάριο

Αγάπη Μ. – Δημιουργός κοσμημάτων, 21 ετών

Παρακολουθήσαμε το συγκεκριμένο σεμινάριο και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι! Ήταν πάρα πολύ κατατοπιστικός και μας τα εξηγούσε με υπομονή και μεράκι! Η περιγραφή του σεμιναρίου με όσα μας έμαθε ήταν συμβατά και μάλιστα μας έμαθε και περισσότερα ακόμα! Άψογη συνεργασία

 

Κωνσταντίνα Α. , δημιουργός χειροποίητων κοσμημάτων

Μακάρι να είχαν όλοι την διάθεση και τον επαγγελματισμό αυτού του ανθρώπου.
Μόλις ολοκλήρωσα το σεμινάριο που κάνει ο Γιάννης.
Λοιπόν αυτό που έχω να πω είναι
Ότι δεν χρειάζεται να παιδεύεστε μόνοι σας. Ο Γιάννη είναι πραγματικά χαρισματικός άνθρωπος και με πολύ φυσικό τρόπο σε παίρνει από το χέρι και σε οδηγεί στην κατανόηση του πως λειτουργεί η Google και τι χρειάζεται να κάνεις.
όπως και αντίστοιχα τι γίνεται με τα εργαλεία που έχεις στα χέρια σου από τo etsy και τι να κάνεις.
Μετά από το σεμινάριο ξέρω πολύ στοχευμένα πλέον που πρέπει να δώσω την προσοχή μου και την εργασία μου.
Το θεωρώ απαραίτητο με λίγα λόγια.

 

Λουίζα Γ. , ιδιοκτήτρια καταστήματος με είδη χειροτεχνίας

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος με ήθος, διάθεση να βοηθήσει πάντα και με απίστευτες γνώσεις για το θέμα. Με ακριβό προϊόν στο Εtsy έκανα πώληση αρκετά νωρίς. Τον ανακάλυψα από το διαδίκτυο και από την πρώτη στιγμή μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Θα το διαπιστώσετε και εσείς, όταν συνεργαστείτε μαζί του.

Δανάη Π. , Δημιουργός πλεκτών ρούχων

Πριν λίγο καιρό ξεκίνησα να ασχολούμαι με την δημιουργία πλεκτών ρούχων κ αξεσουάρ. Αποφάσισα πως το Etsy θα είναι το σημαντικότερο μέσο της προώθησης των προϊόντων μου αλλά δεν είχα τις γνώσεις για να το δουλέψω. Έτσι, ξεκίνησα να ψάχνω για τους ανθρώπους που θα μπορέσουν να με βοηθήσουν. Έκανα πολλά τηλέφωνα αλλά χωρίς την ανταπόκριση που περίμενα.. Στο τελευταίο τηλέφωνο είχα την τύχη να μιλήσω με τον Γιάννη. Συζητήσαμε για αρκετή ώρα βοηθώντας με σε πολλές απορίες που είχα.. Ξεκίνησα αμέσως τα online μαθήματα.. Οι γνώσεις, η ενθάρρυνση, το χιούμορ, η υπομονή κ η επιμονή του είναι κάποια από τα στοιχεία που με βοήθησαν πολύ κ μ έδωσαν τη δύναμη για να συνεχίσω.. Πέρα από το κομμάτι της διδασκαλίας είμαι χαρούμενη γιατί γνώρισα έναν αξιόλογο άνθρωπο!

 

Image by Mudassar Iqbal from Pixabay

τι χρειάζεται για να ανοίξω κατάστημα στο etsy

Tι χρειάζεται για να ανοίξω κατάστημα στο etsy [2021]

Tι χρειάζεται για να ανοίξω κατάστημα στο Etsy

Άνοιγμα καταστήματος στο Etsy και τι χρειάζεται

To Etsy είναι μια πλατφόρμα ή ιστοσελίδα που ασχολείται με την πώλησης χειροποίητων ειδών. Σας δίνει δηλαδή την δυνατότητα να αποκτήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) ΔΩΡΕΑΝ. Σε αυτό το άρθρο αναλύω το τι χρειάζεται για να ανοίξετε ένα κατάστημα στο etsy.

READ MORE

πώληση ειδών χειροτεχνίας

Πως γίνεται η πώληση ειδών χειροτεχνίας στο διαδίκτυο?

Πως γίνεται η πώληση ειδών χειροτεχνίας στο διαδίκτυο?

 

Αναλυτικές επεξηγήσεις για το πως να πουλήσετε και προωθήσετε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο.

Είμαι δημιουργός, πουλάω τα έργα μου μέσω διαδικτύου και εκπαιδεύω χειροτέχνες στο πως να πουλήσουν στο διαδίκτυο. Σε αυτό το άρθρο μεταφέρω σημαντικές πληροφορίες για την πώληση ειδών χειροτεχνίας στο διαδίκτυο. Διαβάστε παρακάτω.

READ MORE

Πως πληρώνομαι από το etsy

Πως πληρώνομαι από το etsy [άρθρο του 2021]

Πως πληρώνομαι από το etsy

Πως πληρώνομαι από το etsy και όροι χρήσης

To Etsy είναι ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου (marketplace) που εστιάζεται σε πώληση χειροποιητων ειδών μέσω δαιδικτύου. Σας δίνει την δυνατότητα με πολύ χαμηλά έξωδα, να κάνετε πωλήσεις μέσω διαδικτύου. Το συγκεκριμένο άρθρο εστιάζει στο πως πληρώνομαι από το etsy. Διαβάστε περισσότερα.

READ MORE

φορολογία στο etsy

Φορολογία στο etsy [άρθρο του 2021]

Φορολογία στο etsy

Φορολογία στο etsy και πωλήσεις

 

Η φορολογία στο etsy είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς χειροτέχνες και γενικά δημιουργούς που δραστηριοποιούνται μέσα από την πλατφόρμα του Etsy. Σε αυτό το άρθρο, απαντώ σε αυτό το θέμα. Αν σας ενδιαφέρει, διαβάστε περισσότερα.

 

READ MORE

Σεμινάριο Etsy

Σεμινάριο Εtsy 2021

Σεμινάριο Εtsy

Σεμινάριο Εtsy shop και πωλήσεις

Σεμινάριο Εtsy shop και πως να ανοίξετε το δικό σας κατάστημα

Πως δημιουργούμε ένα επιτυχημένο κατάστημα στο Etsy

Σεμινάριο Etsy και πως να αυξήσετε τις πωλήσεις στο Etsy! Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το τι προσφέρει το σεμινάριο εκπαίδευσης ενός Etsy shop. Το σεμινάριο παραδίδεται είτε κατ’ιδίαν, είτε ομαδικά μέσω zoom ή μέσω εκπαιδευτικά video που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο διαδίκτυο. Μάθετε περισσότερα παρακάτω.

READ MORE