Συχνές ερωτήσεις

Αποθηκεύετε τα προσωπικά μου στοιχεία και δεδομένα?

Τα στοιχεία που συλλέγουμε αφορούν μόνο την αποστολή των παραγγελιών.  (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail). Τα στοιχεία σας ΔΕΝ θα δοθούν πουθενά για άλλη χρήση.

Στην ιστοσελίδας μας δεν θα σας ζητηθούν ποτέ στοιχεία λογαριασμού τραπέζης ή πιστωτικής κάρτας. Δεν πραγματοποιούνται συναλλαγές.

Σε ότι αφορά τα προσωπικά δεδομένα, αναφερθείτε στην παράγραφο Θ. των γενικών όρων χρήσης μας, πατώντας εδώ.

Πως μπορώ να ζητήσω από το everything in art να σβήσει τον λογαριασμό μου στην ιστοσελίδα?

Αν δημιουργήσατε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα του Everything in art, όπου δώσατε προσωπικά σας στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα, κλπ και επιθυμείτε να διαγράψουμε τα στοιχεία σας ή τον λογαριασμό σας, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας με mail στο dendrinosyan@hotmail.com γράφοντας στο θέμα “ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ”. Οφείλουμε να διαγράψουμε τα στοιχεία σας εντός 7 ημερών, σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος (δικαίωμα στην λήθη) και ανεξάρτητα από αυτό, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.
Προσοχή: Η ιστοσελίδα του Everything in art δεν θα σας ζητήσει ποτέ να καταχωρήσετε στοιχεία λογαριασμών τραπέζης η πιστωτικών καρτών διότι οι συναλλαγές αυτές γίνονται με μεταφορά στην ιστοσελίδα της τράπεζας. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης.
Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνουμε υπόψη και δίνουμε μεγάλη αξία σε κάθε παράπονο ή παρατήρηση, καθώς αυτό μας επιτρέπει να εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους λάτρεις της τέχνης και της χειροτεχνίας σε όλο τον κόσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στα παραρτήματα όροι χρήσης και συγκεκριμένα στην Επεξεργασία & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ποια είναι τα στοιχεία επικοινωνίας και η διεύθυνση του Everything in art?

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του e-shop

ΙΩΑΝΝΗΣ Θ. ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ

Λιανικό εμπόριο καλλιτεχνικών ειδών μέσω διαδικτύου

Λευκών Ορέων 19, Χαλάνδρι, 15234

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 152950203000

Θα μας βρείτε κατόπιν ραντεβού

τηλεφωνώντας στο 6939 832608,

είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο dendrinosyan@hotmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο παράρτημα των γενικών όρων χρήσης.