κορνίζες τοίχου μεγάλες

Κορνίζες τοίχου μεγάλες 

 

Κορνίζες τοίχου μεγάλες

 

Κορνίζες τοίχου μεγάλες για φωτογραφία, καμβά, παζλ

Εάν αναζητείτε μεγάλες ή μικρές κορνίζες τοίχου για φωτογραφία, καμβά και παζλ, είμαστε η πιο κατάλληλη εταιρεία. Το κατάστημα μας έχει πολυετή τεχνογνωσία στην κατασκευή κορνίζας, η οποία χρονολογείται σε παραπάνω από 60 χρόνια.

Από το 1958, η εταιρεία Ζορζοβίλης Χρ κ ΣΙΑ ΕΕ, είναι από τις πρώτες εταιρίες στον χώρο και ειδικεύεται στην επεξεργασία και πώληση ξύλινων κορνιζών εξαιρετικής ποιότητας, ιταλικής προέλευσης.  Επισκεφτείτε τον χώρο μας για να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία ξύλινων κορνιζών εξαιρετικής ποιότητας, ιταλικής προέλευσης, οι οποίες καλύπτουν όλες τις νέες τάσεις αλλά και τις κλασσικότερες για διαφορετικές διακοσμητικές λύσεις ανάλογα με τη δική σας αισθητική.

Μεγάλη γκάμα από κορνίζες

κορνίζες τοίχου μεγάλες

κορνίζες τοίχου μεγάλες

Με τον εξοπλισμό που διαθέτουμε, μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε μέγεθος κορνίζας. Ταυτόχρονα, στις αποθήκες μας έχουμε μια μεγάλη γκάμα από κορνίζες τοίχου μεγάλες.

Ποικιλία σε χρώματα

κορνίζες τοίχου μεγάλες

κορνίζες τοίχου μεγάλες και χρωματολόγιο

Διαθέτουμε ευρύ χρωματολόγιο, από το οποίο μπορείτε να διαλέξετε τα χρώματα που επιθυμείτε για την επεξεργασία της κορνίζας σας.

 

Επεξεργασία της ξύλινης κορνίζας

κορνίζες τοίχου μεγάλες

κορνίζες τοίχου μεγάλες

 


Που μπορείτε να μας βρείτε? 

 

H εταιρεία μας βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Ελβετίας 17.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ. 210 6018500 και 6936 01 9000

Βρείτε μας στο Facebook

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες

www.korniza.com

 

Παρέχουμε και υπηρεσία Home Delivery με την οποία ερχόμαστε

να πάρουμε το παζλ, του φτιάχνουμε την κορνίζα και σας το φέρνουμε πίσω!


Τι είπαν οι πελάτες μας για τις υπηρεσίες μας…

 

“Ο πατέρας μου είχε ένα παλιό παζλ και ήθελα να το τοποθετήσω σε κορνίζα. Στην επιχείρηση Ζορζοβίλης, με βοήθησαν να επιλέξω την κατάλληλη κορνίζα που τονίζει το παζλ και να ταιριάζει στον χώρο μου. Φοβερή εξυπηρέτηση και ευγἐνεια!

Κ. Κυριάκος, 52 ετών, Χολαργός

 

“Εντυπωσιάστηκα με το πόσο μεγάλη γκάμα επιλογών έχουν σε κορνίζες για παζλ! Πέρα από επαγγελματική δουλειά, εξυπηρετικοί άνθρωποι και καλές τιμές! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! ”

Κα Μαρία, 47 ετών, Φιλοθέη 

 

“Είμαι αρχιτέκτονας και βιαζόμουν να στήσω το γραφείο ενός πελάτη. Έπρεπε πολύ γρήγορα να κατασκευαστούν κορνίζες για πίνακες και παζλ. Οι άνθρωποι στην Ζορζοβίλης δεν είναι απλά γρήγοροι, είναι και πολύ εξυπηρετικοί. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος! ”

Κ. Λεων, 67 ετών, Ψυχικό 

 


Δείτε περισσότερα σε ένα βίντεο…

 

 

Κάτι που ίσως δεν γνωρίζατε

 

Οι Ναπολεόντειοι πόλεμοι και η βιομηχανική επανάσταση κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της αγοράς χειροποίητων σκελετών στα τέλη του 18ου και στις αρχές του 19ου αιώνα, αφού κανείς δεν μπορούσε να αντέξει δαπανηρά αντικείμενα σε μια περίοδο πολέμου. Η έλευση των πρώιμων μεθόδων μαζικής παραγωγής, μαζί με μια αυξανόμενη μεσαία τάξη που ήθελε προσιτές πολυτέλειες, σήμαινε ότι οι τέχνες γλυπτικής και επιχρυσώματος μειώθηκαν (στη Βρετανία) από τις αρχές του 19ου αιώνα στο 60ο του προηγούμενου μεγέθους τους. Αυτό σήμαινε επίσης ότι η αιώνια σχέση των καλλιτεχνών και των δημιουργών τους υποβαθμίστηκε σε μία καθαρά πιο επιφανειακή ρύθμιση. Τα κουφώματα παράγονταν εξ ολοκλήρου σε πευκοδάση, κάτι το οποίο δεν ήταν τόσο δαπανηρό όσο πιο σκληρό ή λιγότερο κοινό ξύλο, διακοσμημένο αντί για γλυπτική με χυτά στολίδια σύνθεσης (compo). και (στις φθηνότερες εκδόσεις) επιχρυσωμένο με μεταλλικό φύλλο βάσης.

 

Τι να προσέξετε;

Μία λάθος επιλογή κορνίζας, μπορεί να καταστρέψει εντελώς την τελική εμφάνιση ενός πίνακα, όπως μία σωστή κορνίζα μπορεί να την βελτιώσει. Το έργο του καλλιτέχνη δεν τελειώνει μόνο με την ολοκλήρωση του πίνακα. Η κορνίζα είναι επίσης μια πολύ σημαντική πτυχή της διαδικασίας δημιουργίας και κυριολεκτικά του ίδιου του πίνακα. Ο Eli Wilner, Διευθύνων Σύμβουλος της Wilner & Co. και έμπορος κορνιζών της Νέας Υόρκης είπε σε συνέντευξή του στο Wall Street Journal, «Οι καλύτερες κορνίζες είναι μια επέκταση του έργου που περιβάλλουν, όχι της αντίθεσής του».

Η τοποθέτηση κορνίζας σε έναν πίνακα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την δημιουργία καθώς και της έκθεση. Κάθε καλλιτέχνης ή φιλότεχνος πρέπει να έχει κάποιες βασικές γνώσεις πάνω σε αυτό. Τις περισσότερες φορές, οι καλλιτέχνες ή ιδιοκτήτες έργων επιλέγουν να εμπιστευτούν τα έργα τους σε κορνιζά. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό και ίσως, είναι η πιο σωστή επιλογή. Όμως, αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε μόνοι σας την κορνίζα σας, πιθανών να μην είναι τόσο δύσκολη διαδικασία όσο ακούγεται. Επιπρόσθετα, με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να έχετε τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας της κορνίζας καθώς και των δαπανών.

Μοιράστε αυτό το άρθρο
No Comments

Post a Comment