|

Σε αυτές τις σελίδες το Everything in art θα παρουσιάζει μοντέρνους έλληνες καλλιτέχνες και ενδεικτικά έργα τους. Εάν θέλετε να προβληθείτε μέσα από τις σελίδες του Everything in art, επικοινωνήστε μαζί μας!

Κορνίζες για παζλ

Κορνίζες για παζλ

Κορνίζες για παζλ

 

Οικονομικές και καλαίσθητες κορνίζες για παζλ

 

Μπορούμε να κατασκευάσουμε χειροποίητες κορνίζες για παζλ

 

Στο κατάστημα μας στην Αγία Παρασκευή θα βρείτε εξαιρετικές κορνίζες για παζλ! Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε είδη κορνίζας. Στην εταιρεία μας έχουμε πολυετή εμπειρία σε κορνίζες για παζλ. Από το 1958, κατασκευάζουμε κορνίζες για παζλ, κορνίζες τοίχου, κάδρα τοίχου και πίνακες ζωγραφικής. Ακόμα, διαθέτουμε και υπηρεσία για δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας!

 


Δείγματα και που θα μας βρείτε

 

 

Με μία επίσκεψη στον χώρο μας, θα δείτε μία μεγάλη γκάμα ξύλινων κορνιζών εξαιρετικής ποιότητας, ιταλικής προέλευσης, οι οποίες καλύπτουν όλες τις νέες τάσεις αλλά και τις κλασσικότερες για διαφορετικές διακοσμητικές λύσεις βάσει της δικής σας αισθητικής.

 

 


Για ποιόν λόγο να τοποθετήσετε έναν παζλ σε κορνίζα?

1- Οι κορνίζες για παζλ είναι παρόμοιες με αυτές των πινάκων και των φωτογραφιών.

2- Αναδεικνύεται το παζλ. Ο βασικότερος λόγος για να τοποθετήσετε ένα παζλ σε μια κορνίζα είναι για να τονίζεται η δημιουργία σας!

3- Το παζλ όταν τοποθετείται σε μία κορνίζα με τζάμι, μπορεί να διαφυλαχτεί από σκόνη και λεκέδες.

Η συλλογή μας σε κορνίζες περιλαμβάνει ένα τεράστιο φάσμα σε ξύλινες χειροποίητες κορνίζες, υψηλής ποιότητας και αισθητικής που είναι σε θέση να ικανοποιήσουν την απαίτηση κάθε πελάτη, σε οποιαδήποτε διάσταση και ποσότητα, με εξαιρετική σχέση ποιότητας -τιμής και σε σύντομο χρονικό διάστημα υλοποίησης.

Ποιές άλλες υπηρεσίες παρέχουμε σε σχέση με το παζλ σας ;

Προτείνουμε διάφορες λύσεις σε σχέση με ένα παζλ που έχει υποστεί ζημιά από λεκέδες, ξεφλούδισμα η κακή επεξεργασία. Ακόμα, πέρα από την τοποθέτηση του σε κορνίζα, σας προτείνουμε λύσεις για την επεξεργασία του για την καλύτερη διαφύλαξη του.

Είδη κορνίζας που διαθέτει η εταιρεία μας

Που μπορώ να φτιάξω κορνίζα για παζλ

Που μπορώ να φτιάξω κορνίζα για παζλ

Η συλλογή μας από κορνίζες διακρίνεται από τεράστια ποικιλία όπως κλασσικές, μοντέρνες, χειροποίητες, σκαλιστές, για παζλ, για φωτογραφίες, για αφίσες.


Που μπορώ να φτιάξω κορνίζα για παζλ και

Που θα μας βρείτε?

 

Θα μας βρείτε στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Ελβετίας 17.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 210 6018500 και 6936 01 9000

Βρείτε μας στο Facebook

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες

www.korniza.com

 

Παρέχουμε και υπηρεσία Home Delivery με την οποία ερχόμαστε

να πάρουμε το παζλ, του φτιάχνουμε την κορνίζα και σας το φέρνουμε πίσω!


Τι είπαν οι πελάτες μας για τις υπηρεσίες μας…

 

“Ο πατέρας μου είχε ένα παλιό παζλ και ήθελα να το τοποθετήσω σε κορνίζα. Στην επιχείρηση Ζορζοβίλης, με βοήθησαν να επιλέξω την κατάλληλη κορνίζα που τονίζει το παζλ και να ταιριάζει στον χώρο μου. Φοβερή εξυπηρέτηση και ευγἐνεια!

Κ. Κυριάκος, 52 ετών, Χολαργός

 

“Εντυπωσιάστηκα με το πόσο μεγάλη γκάμα επιλογών έχουν σε κορνίζες για παζλ! Πέρα από επαγγελματική δουλειά, εξυπηρετικοί άνθρωποι και καλές τιμές! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! ”

Κα Μαρία, 47 ετών, Φιλοθέη 

 

“Είμαι αρχιτέκτονας και βιαζόμουν να στήσω το γραφείο ενός πελάτη. Έπρεπε πολύ γρήγορα να κατασκευαστούν κορνίζες για πίνακες και παζλ. Οι άνθρωποι στην Ζορζοβίλης δεν είναι απλά γρήγοροι, είναι και πολύ εξυπηρετικοί. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος! ”

Κ. Λεων, 67 ετών, Ψυχικό 

 


Διαβάστε περισσότερα άρθρα για υπηρεσίες που παρέχουμε:

 

 Για να διαβάσετε περισσότερα άρθρα σχετικά με την κατασκευή κορνίζας από ξύλο πατήστε εδώ

 

Παρακολουθήστε ένα βίντεο για τις κορνίζες μας και τον τρόπο κατασκευής τους

 

 


Μια ιστορία για τα παζλ…

 

Το παζλ είναι ένα παιχνίδι πλακιδίων που απαιτεί συναρμολόγηση. Τα παζλ κατασκευάζονται από παράξενα αλληλοσυνδεόμενα σχήματα  ψηφιδωτών κομματιών. Συνήθως, σε κάθε μεμονωμένο κομμάτι περιέχεται ένα τμήμα μιας εικόνας. Αφότου συναρμολογηθεί, το παζλ παράγει μια πλήρη εικόνα.

Αρχικά, το παζλ ήταν μία απεικόνιση μια εικόνας σε ένα επίπεδο και ορθογώνιο κομμάτι ξύλου. Έπειτα η εικόνα αυτή κόπηκε σε μικρά κομμάτια. Παρά το γεγονός ότι ονομαζόταν jigsaw puzzle (jigsaw είναι η σέγα), η σέγα δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ για να κοπούν τα puzzle. Ο John Spilsbury, χαρτογράφος και χαράκτης του Λονδίνου, πιστώνεται με την εμπορευματοποίηση του παζλ γύρω στο 1760. Τα παζλ από τότε έχουν κατασκευαστεί κυρίως από χαρτόνι.

Τυπικές εικόνες που συναντώνται σε παζλ περιλαμβάνουν σκηνές από τη φύση, τα κτίρια και τα επαναλαμβανόμενα σχέδια.  Ακόμα τα κάστρα και βουνά είναι κοινά, παραδοσιακά θέματα. Ωστόσο, κάθε είδος εικόνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία ενός παζλ. Τεχνικοί κατασκευαστές παζλ και εταιρείες που χρησιμοποιούν τεχνολογίες για να επιτρέψουν εφάπαξ ή μικρές εκτυπώσεις παζλ επιτρέπουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.  Οπτικές ψευδαισθήσεις, ασυνήθιστη τέχνη ή προσωπικές φωτογραφίες είναι μερικές από τις πιο ασυνήθιστες θεματικές. Πέρα από τα επίπεδα δισδιάστατα παζλ, τα τρισδιάστατα παζλ έχουν μετακινηθεί σε παραγωγή και διανομή μεγάλης κλίμακας, συμπεριλαμβανομένων σφαιρικών παζλ και αρχιτεκτονικών ανακατασκευών.

Πηγή: https://en.wikipedia.org/wiki/Puzzle

 

Ένα βίντεο για το πως να κολλήσετε ένα παζλ σε χαρτόνι

Φωτογραφία από Hans Braxmeier από το Pixabay

Xειροποίητα κοσμήματα ελλήνων σχεδιαστών

Xειροποίητα κοσμήματα Ελλήνων σχεδιαστών

Xειροποίητα κοσμήματα Ελλήνων σχεδιαστών

Παρουσίαση του Έλληνα σχεδιαστή και κοσμηματοποιού Austri Crux

Η Ελλάδα είναι παγκοσμίως γνωστή ως πολιτισμός με παράδοση στην δημιουργία κοσμημάτων από την αρχαιότητα και για χιλιάδες χρόνια. Η ελληνιστική περίοδος της αρχαίας ελληνικής ιστορίας είδε τους κυρίαρχους χρυσοχόους να πρωτοπορούν στον κόσμο των κοσμημάτων. Όμως τι ισχύει για τα χειροποίητα κοσμήματα Ελλήνων σχεδιαστών?

READ MORE

Μοντέρνο εικαστικό κόσμημα

Μοντέρνο εικαστικό κόσμημα

Σε αυτό το βίντεο, σας παρουσιάζομαι μοντέρνο εικαστικό κόσμημα από τον κοσμηματοποιό Austri Crux.

Χειροποίητα εικαστικά κοσμήματα

Χειροποίητα εικαστικά κοσμήματα

Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζω τα χειροποίητα εικαστικά κοσμήματα του σχεδιαστή και κοσμηματοποιού Austri Crux. Το εικαστικό κόσμημα διαφέρει από το κλασικό κόσμημα ή απο τα κοσμήματα που παράγονται μαζικά διότι κατασκευάζονται στο χέρι και είναι αισθητικά διαφοροποιημένα από το τυποποιημένο. Παράλληλα τα χειροποίητα εικαστικά κοσμήματα του Austri Crux είναι προσιτά σε σχέση με την ποιότητα τους.

READ MORE

δώρα γάμου

3 προτάσεις για Δώρα γάμου

Δώρα γάμου

Δώρα γάμου μοντέρνα

Δώρα γάμου χειροποίητα

Τα δώρα γάμου είναι μια ευκαιρία να προσφέρετε στους παντρεμένους ένα διακοσμητικό ή και χρηστικό αντικείμενο για τον χώρο τους. Σας προτείνουμε 3 κατηγορίες δώρου όπως ένα εικαστικό γλυπτό, ένα χειροποίητο φωτιστικό ή ένα διακοσμητικό κεραμικό.

Δείτε περισσότερα!

READ MORE

Γλυπτική με μέταλλο και επιστημονική φαντασία σε μια έκθεση

Γλυπτική με μέταλλο και επιστημονική φαντασία σε μια έκθεση

Τα πιο εντυπωσιακά έργα με γλυπτική με μέταλλο

O Γιάννης Δενδρινός είναι ένας καλλιτέχνης που ζεί και εργάζεται στην Αθήνα. Σε μία από τις εκθέσεις του, με τίτλο “Αστροναύτης”, παρουσιάζει γλυπτά κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα και παροπλισμένα υλικά που αναπαριστούν διαστημόπλοια, ρομπότ και διάφορα στοιχεία από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Η γλυπτική με μέταλλο του Γιάννη και τα γλυπτά του έχουν διπλή ιδιότητα, εικαστική και χρηστική καθώς δημιουργώντας τα έργα του, φαντάστηκε πως ένα γλυπτό θα μπορούσε παράλληλα να είναι και επιδαπέδιο φωτιστικό.

READ MORE