φωτιστικό επιτραπἐζιο μοντέρνο πεταλούδα

φωτιστικό επιτραπἐζιο μοντέρνο πεταλούδα

φωτιστικό επιτραπἐζιο μοντέρνο πεταλούδα

γλύπτό φωτιστικό επιτραπἐζιο μοντέρνο πεταλούδα

Διαστάσεις: 20x35x22cm

Υλικό:

Μεταλλικά εξαρτήματα αυτοκινήτου από μέταλλο

Βαμμένο με διάφανο βερνίκι

Ντουι, καλώδιο, μετασχηματιστής 12V, λάμπα 12V

Αποστολή σε 3-5 εργάσιμες μέρες

300.00 inc. VAT

φωτιστικό επιτραπἐζιο μοντέρνο πεταλούδα

φωτιστικό επιτραπἐζιο μοντέρνο πεταλούδα

φωτιστικό επιτραπἐζιο μοντέρνο πεταλούδα με έμπνευση του δημιουργού Steampunk art. Με αγάπη για τα κατοικίδια, εμπνέυστηκε να δημιουρηγήσει μια σειρά από Φωτιστικά με ζὠα. Το φωτιστικό επιτραπἐζιο μοντέρνο πεταλούδα είναι ένα από αυτά. Το μοναδικό φωτιστικό επιτραπἐζιο μοντέρνο πεταλούδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σαλόνι, σε μπαλκόνι, σε καφέ ή και ως παιδικο φωτιστικο νυκτος. Στηρίζεται στον τοίχο και στο δάπεδο αφού διαθέτει βάση για δάπεδο. Βρείτε περισσότερα φωτιστικά τοίχου στην ενότητα μας Παιδικά φωτιστικά. Εναλλακτικά δείτε περισσότερα φωτιστικά διακοσμητικά.

Κατασκευασμένο από μέταλλο και βαμμένο σε μαύρο, εντάσσεται στα πρωτότυπα διακοσμητικά φωτιστικά. Στην συσκευασία, περιλαμβάνονται το φωτιστικό, βάση στήριξης για τοίχο και δάπεδο, το καλώδιο, φις, λάμπα έτοιμα προς χρήση. Επιλέξτε ανάμεσα σε ταινία led ή λάμπα. Προσφέρεται και μετασχηματιστής 12VDC για την ταινία led η την λάμπα για περισσότερη προστασία.

Τα φωτιστικά με ζώα είναι ένα εξαιρετικό δώρο για όσους αγαπούν τα κατοικίδια. Δείτε φωτιστικά με σκύλο, γάτα ή ότι άλλο κατοικίδιο ζητήσετε κατά παραγγελία: επικοινωνήστε στο dendrinosyan@hotmail.com

Μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε φωτιστικό ζώου που επιθυμείτε και σε οποιαδήποτε διάσταση. Τα φωτιστικά στηρίζονται στο δάπεδο με 2 μεταλλικές βάσεις που ρυμίζονται για το ύψος. Παράλληλα μια άλλη απωσμούμενη βάση δίνει την δυνατότηα να στηριχθεί στον τοίχο με εύκολο τρόπο.

O steampunk art έχει δημιουργήσει μια σειρά από χειροποίητα φωτιστικά. Εμπνευσεμένος από το industrial design, έχει δημιουργήσει μοναδικά χειροποίητα φωτιστικά βιομηχανικού στύλ. Παράλληλα εμπνεύστηκε να δημιουργήσει παιδικά φωτιστικά δωματίου από μέταλλο, φιλικά προς τα παιδιά. Μπορείτε να ζητήσετε την δημιουργία ενός παιδικού φωτιστικού κατά παραγγελία και σε οποιδήποτε μέγεθος. Επικοινωνήστε με mail στο dendrinosyan@hotmail.com. Μπορεί να δημιουργήσει παιδικά φωτιστικά με ζωάκια, νεραίδες ή οποιοδήποτε άλλο μοτίβο. Στα φωτιστικά για παιδικό δωμάτιο εντάσσονται επίτοιχα ή κρεμαστά φωτιστικά. Ακόμα και επιδαπέδια. Χρηιμοποιήται τροφοδοτικό 12V για περισσότερη προστασία. Είτε με λάμπα, είτε με ταινία led ακόμα και με dimming.

Δείτε ιδέες για παιδικά φωτιστικά στο Pinterest

Βάρος 5 kg
Διαστάσεις 40 × 40 × 15 cm