φωτιστικό retro

φωτιστικό retro

φωτιστικό retro και γλυπτό με μέταλλο

φωτιστικό retro steampunk βιομηχανικού στυλ

Φωτιστικό retro από βιομηχανικά υλικά.
Περασμένο με διάφανο αντι-σκουριακό βερνίκη
Περιλαμβάνεται η λάμπα 12Vdc
Μετασχηματιστής 230V σε 12Vdc
To ένα χέρι του ρομπότ είναι μαγνήτης
Διαστάσεις:16x13x40cm χωρίς την λάμπα
3Kg

140.00 inc. VAT

φωτιστικό retro

φωτιστικό retro

φωτιστικό retro

Τα επιτραπέζιο φωτιστικό retro που παρουσιάζεται είναι μέρος από τις κατασκευές του Γιάννη Δενδρινού. Έχει δημιουργήσει μια σειρά από μοναδικά industrial φωτιστικά retro από μεταλλικά εξαρτήματα και παροπλισμένα υλικά. Μπορείτε να συνδυάσετε τα διακοσμητικά από μέταλλο με την εξαιρετική χρηστική αισθητική των φωτιστικών από βιομηχανικό στυλ, φωτιστικά βίνταζ ή industrial φωτιστικά. Αποτελούν ιδανικό δώρο για άντρα και μοναδικά έξυπνα δώρα.

Είναι προτεινόμενα για κάθε είδος δώρο και έχουν μια μοναδική πρωτοτυπία σαν δώρο. Μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα καπέλα της αρεσκείας σας. Κατασκευάζονται κατά παραγγελία επικοινωνώντας με τον καλλιτέχνη στο email: dendrinosyan@hotmail.com η στο τηλ 6938185669. Η δημιουργία για αυτό το επιτραπέζιο φωτιστικό μπορεί να είναι επίσης φωτιστικά δαπέδου, κρεμαστά ή και επίτοιχα. Συνδυάζονται με μια σειρά από έπιπλα industrial.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ETSY

Παρουσιάζουμε μια σειρά από επιτραπέζια φωτιστικά από υδραυλικά εξαρτήματα είναι ένα χειροποίητο φωτιστικό βιομηχανικό στυλ από μέταλλο steampunk. Είναι μια μοναδική χειροποίητη κατασκευή φωτιστικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου. Έχει κατασκευαστεί από τον εικαστικό και γλύπτη Γιάννη Δενδρινό με υδραυλικά εξαρτήματα και άλλα μεταλλικά υλικά. Είναι ένα χαρακτηριστικό από τα industrial φωτιστικά.
Ο Γιάννης Δενδρινός γεννήθηκε το 1978 και χρησιμοποιεί ως υλικό τα παροπλισμένα βιομηχανικά υλικά. Επηρεασμένος αφενός από την αφρικανική τέχνη και την ανακύκλωση αυτών των υλικών όπως τις γνώρισε στις τοπικές αφρικανικές κοινωνίες όπου μεγάλωσε, αφετέρου από την λειτουργικότητα των υλικών που δουλεύει στην καθημερινότητα του, θέτει ως επίκεντρο των θεμάτων του την αντίθεση ανάμεσα στην φύση του ανθρώπου και αυτά τα υλικά. Η μητρότητα, τα μέσα μεταφοράς και πρόσφατα η κινητική τέχνη τον εμπνέουν για να δημιουργήσει έργα όπου συνυπάρχουν η κίνηση και το φως. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Έχει κατασκευάσει μια σειρά από επιτραπέζια φωτιστικά και επιδαπέδια φωτιστικά με style industrial, steampunk, cyberpunk, retro και ανακυκλώσιμα υλικά και διακοσμητικά αντικείμενα.

Βάρος 4 kg
Διαστάσεις 16 × 13 × 40 cm