φωτιστικά vintage industrial Kitoko

φωτιστικά vintage industrial

φωτιστικά vintage industrial

φωτιστικά vintage industrial

Μοντέρνα φωτιστικά vintage industrial
Περιλαμβάνονται η λάμπα Retro E27
Υλικά: μεταλλικά υδραυλικά εξαρτήματα ½ ιντσας μαύρα, μανόμετρα, υγρόμετρο, γρανάζια
Καλώδιο υφασμάτινο μαύρο
Το φωτιστικό περιλαμβάνει την λάμπα retro-e27, ντουί e27, διακόπτη μαύρο, καλώδιο υφασμάτινο και είναι έτοιμο προς χρήση
Διαστάσεις: 40x20x70cm
Βάρος: 10Kg
Παραγγελίες: dendrinosyan@hotmail.com /6938185669

320.00 inc. VAT

φωτιστικά vintage industrial

φωτιστικά vintage industrial από μέταλλο

φωτιστικά vintage industrial μοναδικά

Τα φωτιστικά vintage industrial που παρουσιάζονται εδώ είναι κατασκευές του Γιάννη Δενδρινού. Έχει δημιουργήσει μια σειρά από μοναδικά industrial φωτιστικά από μεταλλικά εξαρτήματα και παροπλισμένα υλικά. Μπορείτε να συνδυάσετε τα διακοσμητικά από μέταλλο με την εξαιρετική χρηστική αισθητική των φωτιστικών από βιομηχανικό στυλ, φωτιστικά βίνταζ ή industrial φωτιστικά. Αποτελούν ιδανικό δώρο για άντρα και μοναδικά έξυπνα δώρα.

Είναι προτεινόμενα για κάθε είδος δώρο και έχουν μια μοναδική πρωτοτυπία σαν δώρο. Μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα καπέλα της αρεσκείας σας. Κατασκευάζονται κατά παραγγελία επικοινωνώντας με τον καλλιτέχνη στο email: dendrinosyan@hotmail.com η στο τηλ 6938185669. Η δημιουργία για αυτά τα φωτιστικά vintage industrial μπορεί να είναι επιδαπέδια η φωτιστικά δαπέδου, επιτραπέζια φωτιστικά, κρεμαστά ή και επίτοιχα. Συνδυάζονται με μια σειρά από έπιπλα industrial.

Τα Φωτιστικά βιομηχανικού στυλ η industral lighting είναι μια αναδυόμενη μόδα και αποτελεί και στο εξωτερικό μια μεγάλη αγορά.

Παρουσιάζουμε μια σειρά από φωτιστικά vintage industrial από υδραυλικά εξαρτήματα είναι ένα χειροποίητο φωτιστικό βιομηχανικό στυλ από μέταλλο steampunk. Είναι μια μοναδική χειροποίητη κατασκευή φωτιστικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου. Έχει κατασκευαστεί από τον εικαστικό και γλύπτη Γιάννη Δενδρινό με υδραυλικά εξαρτήματα και άλλα μεταλλικά υλικά. Είναι ένα χαρακτηριστικό από τα industrial φωτιστικά.
Ο Γιάννης Δενδρινός γεννήθηκε το 1978 και χρησιμοποιεί ως υλικό τα παροπλισμένα βιομηχανικά υλικά. Επηρεασμένος αφενός από την αφρικανική τέχνη και την ανακύκλωση αυτών των υλικών όπως τις γνώρισε στις τοπικές αφρικανικές κοινωνίες όπου μεγάλωσε, αφετέρου από την λειτουργικότητα των υλικών που δουλεύει στην καθημερινότητα του, θέτει ως επίκεντρο των θεμάτων του την αντίθεση ανάμεσα στην φύση του ανθρώπου και αυτά τα υλικά. Η μητρότητα, τα μέσα μεταφοράς και πρόσφατα η κινητική τέχνη τον εμπνέουν για να δημιουργήσει έργα όπου συνυπάρχουν η κίνηση και το φως. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Έχει κατασκευάσει μια σειρά από επιτραπέζια φωτιστικά και επιδαπέδια φωτιστικά με style industrial, steampunk, cyberpunk, retro και ανακυκλώσιμα υλικά και διακοσμητικά αντικείμενα.

Βάρος 6 kg
Διαστάσεις 50 × 50 × 30 cm