φωτιστικά βίνταζ

φωτιστικά βίνταζ

εξαιρετικά φωτιστικά βίνταζ

Μοντέρνο φωτιστικό βίνταζ από υδραυλικά εξαρτήματα
Περιλαμβάνονται η λάμπα Retro E27
Υλικά: μεταλλικά υδραυλικά εξαρτήματα ½ ιντσας μαύρα, μανόμετρα, υγρόμετρο, γρανάζια
Καλώδιο υφασμάτινο μαύρο
Το φωτιστικό περιλαμβάνει την λάμπα retro-e27, ντουί e27, διακόπτη μαύρο, καλώδιο υφασμάτινο και είναι έτοιμο προς χρήση
Διαστάσεις: 40x20x70cm
Βάρος: 10Kg
Για παραγγελία και πληροφορίες: dendrinosyan@hotmail.com
Δείτε περισσότερα φωτιστικά βιομηχανικό στυλ industrial στο youtube
Δείτε την ενότητα μας με όλα τα διαθέσιμα industrial φωτιστικά

320.00 inc. VAT

φωτιστικά βίνταζ

φωτιστικά βίνταζ

Παρουσιάζουμε μια σειρά από φωτιστικά βίνταζ από υδραυλικά εξαρτήματα. Το παραπάνω φωτιστικό κατατάσσεται στα φωτιστικά βίνταζ και αποτελεί ένα χειροποίητο φωτιστικό βίτναζ. Είναι μια μοναδική χειροποίητη κατασκευή φωτιστικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα επιτραπέζιο φωτιστικό γραφείου. Έχει κατασκευαστεί από τον εικαστικό και γλύπτη Γιάννη Δενδρινό με υδραυλικά εξαρτήματα και άλλα μεταλλικά υλικά. Είναι ένα χαρακτηριστικό από τα industrial φωτιστικά.
Ο Γιάννης Δενδρινός γεννήθηκε το 1978 και χρησιμοποιεί ως υλικό τα παροπλισμένα βιομηχανικά υλικά. Επηρεασμένος αφενός από την αφρικανική τέχνη και την ανακύκλωση αυτών των υλικών όπως τις γνώρισε στις τοπικές αφρικανικές κοινωνίες όπου μεγάλωσε, αφετέρου από την λειτουργικότητα των υλικών που δουλεύει στην καθημερινότητα του, θέτει ως επίκεντρο των θεμάτων του την αντίθεση ανάμεσα στην φύση του ανθρώπου και αυτά τα υλικά. Η μητρότητα, τα μέσα μεταφοράς και πρόσφατα η κινητική τέχνη τον εμπνέουν για να δημιουργήσει έργα όπου συνυπάρχουν η κίνηση και το φως. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Έχει κατασκευάσει μια σειρά από επιτραπέζια φωτιστικά και επιδαπέδια φωτιστικά με style industrial, steampunk, cyberpunk, retro και ανακυκλώσιμα υλικά και διακοσμητικά αντικείμενα.

Βάρος 7 kg
Διαστάσεις 50 × 50 × 30 cm